Znajdź łańcuchy: Szerokość (np. 205): Wysokość (np. 65): Średnica (R): Wpisuj same cyfry bez (/ , - i R)
Jeżeli na oponie podano tylko 2 wymiary (np. 195 R14) - przyjmij jako środkową liczbę (wysokość - 80) i wpisz cyfry 195 ; 80 ; 14
Wyszukiwanie


Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
SPORTY ZIMOWE - NARTY

AUTOBOXY - BAGAŻ, NARTY...

Bagażniki używane

LODÓWKI SAMOCHODOWE, TURYSTYCZNE

SPRZĘT TURYSTYCZNO-SPORTOWY

BELKI - BAGAŻNIKI BAZOWE

GORĄCE OFERTY - WYPRZEDAŻE

MATY MASUJĄCE SPRZĘT MEDYCZNY

BATERIE dla PROFESIONALISTÓW

AUTOGAZ - Redukcje do tank. LPG

SPRZĘT TURYSTYCZNO-SAMOCHODOWY

KARAWANING - Bagażniki akcesoria

BEZPIECZEŃSTWO transportu

Latarki - HITy!

ŁAŃCUCHY ŚNIEGOWE, śnieżne

UCHWYTY NARCIARSKIE

Uchwyty ROWEROWE

BRENDERUP PRZYCZEPY

WYPOŻYCZALNIA

Dom i Ogród

Haki holownicze, wiązki kablowe

Wędkarstwo - Sprzęt Shimano

Producenci
Kontakt
GaduGadu1
GaduGadu2

odpowiemy na każde
 zapytanie
sklep@uciekajzamiasto.pl
lub
sklep@milecki.com.pl

Pracujemy w godzinach:

pon - piatek 8 - 16

sobota 10 - 14

wybrane soboty

Infolinia 508 118 550

Zamówienia i zapytania internetowe można składać przez cała dobę!


tel. (58) 672-42-16
fax (58) 672-96-80

dostępność i zamówienia
kom. 602 36 33 79

sprawy techniczne
kom. 508 118 550


wysyłka CAŁY KRAJ

Adres naszego SKLEPU
Informacje
Polityka prywatności
Regulamin sklepu
Kontakt
Konta bankowe

PayU - Bezpieczne płatnoœci internetowe
Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Wyświetlono rekordy od 1 do 6 (z 13 znalezionych) Stron:  1  2  3  [Następna >>] 
Bagażnik bazowy D2000 seria OFS SILVER do Skoda Octavia I, Fabia I - jedyny z rowkiem "T" zamykany od Wiesław Kukułka Data Dodania: piątek, 21 maj 2010
Bagażnik bazowy D2000 seria OFS SILVER do Skoda Octavia I, Fabia I - jedyny z rowkiem "T" zamykany Przesyłka dotarła błyskawicznie i bez zarzutów. Miła obsługa odpowiadająca na każdego maila. Na pewno tu jeszcze wrócę.Polecam..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Mont Blanc RF20 kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU-LINE o długości 120cm - zamykany od Marcin Miłecki Data Dodania: środa, 11 marzec 2009
Mont Blanc RF20 kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU-LINE o długości 120cm - zamykany Witamy w naszym sklepie! Sprzedajemy produkty przez internet od 7 lat! Dotychczas głównie przez serwis Allegro. Tam widnieje bardzo dużo komentarzy o jakości naszej pracy i jakości obsługi ale przede wszystkim o jakości sprzedawanych przez nas produktów! Aby przedstawić Wam KONKRETNĄ i rzetelną opinię przekopiowaliśmy dla Was otrzymany od kupującego komentarz na Allegro dotyczący TEGO KONKRETNEGO produktu: romcia27 (10) (Kupujący) Pozytywny czw 14 sie 2008 00:24:28 CEST 413289380 Zadowolenie i super kontakt. A towar - idealny! Dziękuję:) Duży plus za wybraną firmę transportow --------------------------- Tutaj możesz sprawdzić wiarygodność tego komentarza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=315946 Zapraszam wszystkich do zakupów i wystawiania recenzji - opinii o naszych produktach, sklepie i obsłudze. Pozdrawiamy - zespół Sport - Tourist !...

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 127 cm - zamykany od Marcin Miłecki Data Dodania: środa, 11 marzec 2009
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 127 cm - zamykany Witamy w naszym sklepie! Sprzedajemy produkty przez internet od 7 lat! Dotychczas głównie przez serwis Allegro. Tam widnieje bardzo dużo komentarzy o jakości naszej pracy i jakości obsługi ale przede wszystkim o jakości sprzedawanych przez nas produktów! Aby przedstawić Wam KONKRETNĄ i rzetelną opinię przekopiowaliśmy dla Was otrzymany od kupującego komentarz na Allegro dotyczący TEGO KONKRETNEGO produktu: dziubek-r (68) (Kupujący) Pozytywny pią 06 lut 2009 13:11:46 CET 537737175 SUPER ALLEGROWICZ!!!! Przesyłka błyskawiczna, a towar pierwsza klasa! Gorąco P O L E C A M !!!!!!!!!!! =) --------------------------- Tutaj możesz sprawdzić wiarygodność tego komentarza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=315946 Zapraszam wszystkich do zakupów i wystawiania recenzji - opinii o naszych produktach, sklepie i obsłudze. Pozdrawiamy - zespół Sport - Tourist !...

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 135 cm - zamykany od Marcin Miłecki Data Dodania: piątek, 13 luty 2009
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 135 cm - zamykany Witamy w naszym sklepie! Sprzedajemy produkty przez internet od 7 lat! Dotychczas głównie przez serwis Allegro. Tam widnieje bardzo dużo komentarzy o jakości naszej pracy i jakości obsługi ale przede wszystkim o jakości sprzedawanych przez nas produktów! Aby przedstawić Wam KONKRETNĄ i rzetelną opinię przekopiowaliśmy dla Was otrzymany od kupującego komentarz na Allegro dotyczący TEGO KONKRETNEGO produktu: dziubek-r (67) (Kupujący) Pozytywny pią 06 lut 2009 13:11:46 CET 537737175 SUPER ALLEGROWICZ!!!! Przesyłka błyskawiczna, a towar pierwsza klasa! Gorąco P O L E C A M !!!!!!!!!!! =) --------------------------- Tutaj możesz sprawdzić wiarygodność tego komentarza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=31594-
6 Zapraszam wszystkich do zakupów i wystawiania recenzji - opinii o naszych produktach, sklepie i obsłudze. Pozdrawiamy - zespół Sport - Tourist !..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Bagażnik bazowy D2000 seria OFS BLACK do Skoda Octavia I, Fabia I - jedyny bagażnik z rowkiem "T" zamykany od Marcin Miłecki Data Dodania: piątek, 13 luty 2009
Bagażnik bazowy D2000 seria OFS BLACK do Skoda Octavia I, Fabia I - jedyny bagażnik z rowkiem "T" zamykany Witamy w naszym sklepie! Sprzedajemy produkty przez internet od 7 lat! Dotychczas głównie przez serwis Allegro. Tam widnieje bardzo dużo komentarzy o jakości naszej pracy i jakości obsługi ale przede wszystkim o jakości sprzedawanych przez nas produktów! Aby przedstawić Wam KONKRETNĄ i rzetelną opinię przekopiowaliśmy dla Was otrzymany od kupującego komentarz na Allegro dotyczący TEGO KONKRETNEGO produktu: krawcowa-61 (16) (Kupujący) Pozytywny nie 03 sie 2008 10:18:50 CEST 404602062 Przesyłka dotarła szybko.Towar bardzo dobrze opakowany.Naklejka na opakowaniu, sugerująca że mamy doczynienia ze szkłem to dobry pomysł.Nawet zacząłem się zastanawiać czy nie zaszła pomyłka.Jest Ok. --------------------------- Tutaj możesz sprawdzić wiarygodność tego komentarza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=94023-
96 Zapraszam wszystkich do zakupów i wystawiania recenzji - opinii o naszych produktach, sklepie i obsłudze. Pozdrawiamy - zespół Sport - Tourist..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 135 cm - zamykany od Marcin Miłecki Data Dodania: piątek, 13 luty 2009
Thule 757 - kompletny bagażnik bazowy na relingi z belkami ALU AERO o długości 135 cm - zamykany Witamy w naszym sklepie! Sprzedajemy produkty przez internet od 7 lat! Dotychczas głównie przez serwis Allegro. Tam widnieje bardzo dużo komentarzy o jakości naszej pracy i jakości obsługi ale przede wszystkim o jakości sprzedawanych przez nas produktów! Aby przedstawić Wam KONKRETNĄ i rzetelną opinię przekopiowaliśmy dla Was otrzymany od kupującego komentarz na Allegro dotyczący TEGO KONKRETNEGO produktu: jako73 (25) (Kupujący) Pozytywny pon 19 sty 2009 23:07:59 CET 514092108 Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, towar pierwsza klasa. POLECAM WSZYSTKIM ZAKUPY U TEGO SPRZEDAWCY !!!!!! --------------------------- Tutaj możesz sprawdzić wiarygodność tego komentarza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=94023-
96 Zapraszam wszystkich do zakupów i wystawiania recenzji - opinii o naszych produktach, sklepie i obsłudze. Pozdrawiamy - zespół Sport - Tourist..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 6 (z 13 znalezionych) Stron:  1  2  3  [Następna >>] 
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Nie pamiętasz hasła?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Bestsellery
01.UNIWERSAL - uniwersalna redukcja do tankowania gazu LPG w UE gwint M10. Na wszystkie kraje UE z wyjątkiem Portugalii i Hiszpanii
02.Winda, wciągarka Mont Blanc do przechowywania boxa, kajaka lub windsurfingu itp.
03.Bagażnik bazowy D2000 seria OFS SILVER do Skoda Octavia I, Fabia I - jedyny z rowkiem "T" zamykany
04.Wkład chłodzący wkłady Ezetil SoftIce ŻELOWE do lodówek turystycznych oraz toreb termicznych, o pojemności 200g
05.Bagażnik bazowy D2000 REL w kolorze czarnym belki stalowe ocynkowane i powlekane o długości 120 cm - zamykany HIT!
06.Uchwyt rowerowy Sport Tourist (ST III) do montażu na belkach poprzecznych, dachowych o maksymalnej szerokości 4cm - PRODUKT POLSKI
07.Autobox Xstream (Xtreme) 450 w kolorze srebrno - grafitowym metalik 450 litrów (195x78x38) z nowym centralnym zamkiem i montażem ULTRA RAPID!
08.Wieszak ścienny producenta Mont Blanc idealny do przechowywania każdego autoboxa, sprzetu sportowego itp.
09.Wkład chłodzący wkłady Ezetil SoftIce ŻELOWE do lodówek turystycznych oraz toreb termicznych, o pojemności 600g
10.Tablica oświetleniowa Mont Blanc do bagażników rowerowych
Promocje więcej
Kije kijki narciarskie UNLIMITED marki FISCHER o długości 120cm kolor zielono czarny
Kije kijki narciarskie UNLIMITED marki FISCHER o długości 120cm kolor zielono czarny
129,00zł
98,99zł
Recenzje więcej
Autobox Xstream (Xtreme) 450 w kolorze srebrno - grafitowym metalik 450 litrów (195x78x38) z nowym centralnym zamkiem i montażem ULTRA RAPID!
Kupiłem w firmie Miłecki box Xstrem 450. Transakcja zrealizo ..
5 z 5 Gwiazdek!
logo